Rode kool stamp met wildstoof

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1 rode kool
  • 4 aardappelen
  • 2 appels
  • 300 gram wildstoof

Zelf toevoegen
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • Peper en zout
  • 1 laurierblaadje


Rode kool stamp met wildstoof van

Verwijder de buitenste bladeren van de rode kool en snijd de rest van de kool in fijne repen. Schil en was de aardappelen en snijd ze in plakken. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Zet een grote pan met water en wat zout op het vuur en kook hierin de aardappelen met rode kool, de appel en het laurierblaadje in 20 minuten gaar. Giet het kookvocht af, verwijder het laurierblaadje en stamp de aardappel met groente grof. Verwarm de wildstoof. Verdeel de rode kool stamp over de borden en serveer het gerecht met de wildstoof. Smakelijk eten


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap