Rode-ui taartjes met rozijnen en feta

Lunchgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 250 gr rode ui, gepeld en in ringen gesneden

Zelf toevoegen
  • 2 pitabroodjes
  • olie om te bakken
  • 2 el bruine suiker
  • 1 scheutje balsamico-azijn
  • 4 el pijnboompitjes of witte amandelen
  • stukje feta, verbrokkeld
  • zout, peper


Rode-ui taartjes met rozijnen en feta van

Bak de ui ringen zacht en glazig (maar niet bruin) in wat olie. Bestrooi met de suiker en laat even karameliseren. Giet een scheut balsamico-azijn erbij en laat dit verdampen. Doe de noten, feta en rozijnen bij het mengsel en laat dit even warm worden. Rooster de pitabroodjes in een broodrooster, op de grill of in de oven. Snijd ze doormidden, beleg met het mengsel en serveer.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap