Rodekoolsalade met blauwe kaas (culinair)

Bijgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 400 gram rode kool

Zelf toevoegen
  • 50 gram bluefort kaas (of een andere blauwe schimmelkaas)
  • 2 eetlepel melk
  • Een aantal gepelde walnoten


Rodekoolsalade met blauwe kaas (culinair) van

Snijd of schaaf de rode kool in fijne repen. Kook de rode kool in ruim water met wat zout in 15-20 minuten beetgaar. Neem een steelpannetje en verbrokkel hierin de blauwe schimmelkaas, voeg de melk toe en laat het op een zacht vuurtje smelten tot een romige massa. Giet de rode kool af en serveer de kool (lauw)warm met de blauwe kaassaus er overheen. Combineer het gerecht met de kipdrumsticks en een gepofte aardappel. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap