Roerbakgroenten met heekfilet (culinair)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 2 heekfilets
  • 4 bosuitjes
  • 1 rode paprika
  • 1 teentje knoflook

Zelf toevoegen
  • 1 stronk broccoli
  • Een scheutje sojasaus
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel bloem
  • Tagliatelle


Roerbakgroenten met heekfilet (culinair) van

Snijd de bosuitjes in plakjes, een deel van het loof kan hierbij ook gebruikt worden. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de roosjes van de broccoli en pers het teentje knoflook. Kook de broccoli tot deze beetgaar is. Verwarm de olijfolie in een wok of hapjes pan, fruit hierin de bosui en knoflook, voeg vervolgens de paprika toe en de beetgare broccoli. Roerbak tot de groenten gaar zijn. Voeg dan de sojasaus toe en laat dit even mee pruttelen. Haal de heekfilet door de bloem (om plakken in de pan te voorkomen) en bak de vis in de boter. Serveer de roerbakgroenten en heekfilet met tagliatelle. Smakelijk eten!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap