Romige pasta met kipgehakt

Hoofdgerecht voor 2 personen, 40 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • Kipgehakt
  • Tuinkruidenkaas

Zelf toevoegen
  • 200 gram verse spaghetti
  • Prei
  • 1 ui
  • 2 knoflooktenen
  • Rucola
  • Peper en zout
  • Rozemarijn
  • Oregano


Romige pasta met kipgehakt van

Pel de knoflooktenen en de ui en snijd fijn. Zet een pan op het vuur met olijfolie en doe hierin de ui en knoflook. Voeg vervolgens het kipgehakt toe en breng op smaak met wat rozemarijn en oregano. Roer goed door. Snijd de prei in stukken en voeg toe aan de pan zodra het gehakt gaar is. Zet ondertussen een pan met water op het vuur en kook hierin de spaghetti zoals staat aangegeven op de verpakking. Voeg de tuinkruidenkaas toe aan het gehaktmengsel en roer het er goed doorheen. Giet de spaghetti af en roer deze door het mengsel, breng op smaak met peper en zout en serveer op een bedje van rucola.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap