Roodloof met eiersalade

Lunch/voorgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • Geraspte jonge kaas
  • 4 blaadjes Roodloof

Zelf toevoegen
  • Curry poeder
  • Peper en zout
  • Mosterd
  • Bieslook
  • 4 eieren
  • Mayonaise


Roodloof met eiersalade van

Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren vervolgens 7 minuten. Schrik de eieren met koud water en laat ze afkoelen. Schil de eieren en maak er kleine stukjes van en doe ze dan in een kommetje. Voeg een snufje curry poeder toe, een klein beetje mosterd, mayonaise, geraspte jonge kaas, en wat peper en zout. Haal losse blaadjes van het roodloof af en was deze. Voeg een eetlepel eiersalade toe op het blad en top af met wat vers gesneden bieslook.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap