Gestoofde witlof

Hoofdgerecht voor 2 personen, 25 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 500 gram witlof

Zelf toevoegen
  • 5-7 dl groentebouillon
  • 3 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie


Gestoofde witlof van

Snijd de stronkjes witlof in de lengte door en verwijder de kontjes. Verwarm in een koekenpan de olijfolie en bak de witlof aan beide kanten licht goudbruin. Giet de groentebouillon in de pan zodat de witlof voor de helft in de bouillon staat. Voeg het citroensap toe en laat de witlof 20 minuten in een afgesloten pan zachtjes gaar stoven. Als de witlof klaar is, zal de bouillon grotendeels zijn verdampt. Serveer de gestoofde witlof met een in de schilgebakken aardappeltje. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap