Salade van prei eieren, komkommer op brioche

Lunch/voorgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 4 eieren
  • 1/4 prei
  • 1 brioche
  • sla

Zelf toevoegen
  • 20 gram mayonaise
  • snufje kerriepoeder
  • peper
  • zout
  • handje bieslook


Salade van prei eieren, komkommer op brioche van

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook eieren in 8 minuten hard. Laat de eieren onder koud water schrikken, pel ze, en snijd ze in kleine stukjes. Was de prei goed en snijd deze in kleine stukjes. Leg ei en prei in een bakje, voeg hier mayonaise, kerriepoeder, peper en zout aan toe. Brioche is het lekkerst om warm te eten, dus bak het nog zo’n 6 minuten in de oven zodat het weer knapperig wordt. Haal de brioche uit de oven, snijd het brood doormidden en leg er wat sla op. Doe de zelfgemaakte eiersalade eroverheen, en top eventueel af met wat bieslook.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap