Sandwich choggia biet, dadels en geitenkaas

Lunchgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 100 gram choggia biet
  • 1 Streekmolenbrood

Zelf toevoegen
  • 50 gram zachte geitenkaas
  • 4 dadels
  • 2 eetlepels balsamico dressing


Sandwich choggia biet, dadels en geitenkaas van

Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de choggia bieten en schaaf van de nog rauwe bieten dunne plakjes. Zet een pan met water en wat zout op het vuur. Kook hierin de plakken biet gedurende 10 minuten. Giet het water af en laat de choggia biet iets afkoelen. Leg het brood 10 minuten in de voor verwarmde oven om het ‘op te piepen’. Snijd de dadels in plakjes en verkruimel de geitenkaas. Snijd dikke plakken brood af en leg deze op de borden. Verdeel de plakken choggia biet over het brood, sprenkel de balsamico dressing over de biet en leg daarop de verkruimelde geitenkaas en de dadels. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap