Saus broccoli, ansjovis en feta

Bijgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 500 gram broccoli

Zelf toevoegen
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 gram ansjovis (blikje op oliebasis)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 gram feta kaas
  • Zeezout en versgemalen peper


Saus broccoli, ansjovis en feta van

Snijd kleine roosjes van de broccoli en blancheer deze in kokend water in 3 minuten beetgaar. Pel en pers de teentjes knoflook. Verhit in een koekenpan de olijfolie en fruit hierin de geperste teentjes knoflook. Snijd de ansjovis in stukjes. Verkruimel de feta. Meng alle ingrediƫnten door elkaar en breng het geheel op smaak met wat zeezout en versgemalen peper. Serveer de saus bij een vers gekookte pasta met een groene salade. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap