Schorsenerensoep

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 250 gram schorseneren

Zelf toevoegen
  • 1 aardappel
  • 1/2 prei
  • 1 groentebouilonblokje
  • 750 ml water
  • Halve citroen
  • 100 ml amandelmelk


Schorsenerensoep van

Schil de schorseneren en snijd in stukjes. Bereid de bouilon (750 ml) en voeg hierbij de sap van een halve citroen aan toe. Snijd de aardappel en prei in stukjes. Zet een pan met olie op het vuur en bak hierin de aardappel, prei en schorseneren. Voeg vervolgens de bouilon toe en laat 20 minuten doorkoken. Pureer de soep, voeg de amandelmelk toe, en breng op smaak met peper en zout. Serveer eventueel met verse peterselie.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap