Pasta met bloemkool en platte peterselie

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 1 bosje platte peterselie

Zelf toevoegen
  • 150 gram volkoren penne pasta
  • ¼ potje zongedroogde tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • ½ rode peper
  • 50 gram blanke rozijnen
  • 50 gram Parmezaanse kaas


Pasta met bloemkool en platte peterselie van

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roosjes los van de bloemkool en kook ze in een paar minuten beetgaar. Snijd ondertussen de zongedroogde tomaatjes in reepjes. Neem 4 eetlepels olie uit het potje van de tomaatjes en verhit deze in een koekenpan. Fruit hierin het geperste teentje knoflook met wat peper. Voeg de rozijnen en de fijngehakte peterselie toe. Bak het geheel 2 minuten op een laag vuur. Giet de pasta af als deze klaar is en doe het in een grote schaal. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar. Schaaf als laatste wat Parmezaanse kaas over de schotel en server het gerecht met bijvoorbeeld een groene salade. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap