Siciliaanse pasta met bloemkool

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 1 bloemkool

Zelf toevoegen
  • 300 gram volkoren penne pasta
  • ┬Ż pot zongedroogde tomaatjes (op oliebasis)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode peper
  • 100 gram rozijnen
  • 1 bakje peterselie
  • 100 gram Parmezaanse kaas


Siciliaanse pasta met bloemkool van

Kook de pasta volgende de aanwijzingen op de verpakking. Maak de bloemkool schoon en snijd er kleine roosjes van. Kook de bloemkool met wat zout in het water beetgaar. Giet zowel de pasta als de bloemkool af als het beetgaar. Snijd in de tussentijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes. Verhit 4 eetlepels olie uit het potje van de zongedroogde tomaatjes. Snijd de rode peper in dunnen ringetjes. Pel de knoflook en pers het bolletje. Fruit de knoflook en de rode peper in de olie. Voeg de rozijnen en de fijngehakte peterselie toe. Doe de pasta, bloemkool en tomaat erbij en schep het om. Rasp de Parmezaanse kaas. Verdeel de pasta over de borden en garneer het geheel met de Parmezaanse kaas. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap