Snelle pasta met tartaar en champignons

Hoofdgerecht voor 2 personen, 25 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 1 bakje champignons
  • 2 runder tartaartjes

Zelf toevoegen
  • 200 gram fusilli pasta
  • 1 ui
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • 100 ml slagroom
  • ┬Ż bosje basilicum


Snelle pasta met tartaar en champignons van

Kook de pasta in een pan met ruim water en wat zout gaar in 9-11 minuten beetgaar. Maak de champignons schoon en snijd ze in partjes. Was de cherrytomaatjes en snijd ook deze in partjes. Verhit in een koekenpan een beetje olijfolie en bak hierin de champignons. Breng de champignons op smaak met wat zout en peper. Haal de champignons uit de pan en leg ze even apart. Voeg eventueel een beetje olijfolie extra toe en rul de tartaar in de koekenpan. Schil de ui en snipper deze. Voeg de ui en de cherrytomaatjes toe bij de tartaar en bak het een paar minuten mee. Voeg de ongeklopte en ongezoete slagroom toe tezamen met 100 ml kookvocht van de pasta en schep ook de champignons weer in de pan. Laat het geheel op een laagvuur 3 minuten pruttelen. Hak de basilicum fijn. Giet de pasta af. Verdeel de pasta over de diepe borden en verdeel een hoeveelheid van de saus met tartaar en groenten over heen. Garneer het geheel met de fijn gehakte basilicum. Serveer er eventueel een frisse salade van lollo bionda bij. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap