Spaghetti met posteleinpesto

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 250 gram postelein
  • 2 volle eetlepels geraspte oude kaas +extra ter garnering

Zelf toevoegen
  • 25 gram walnoten
  • 1 teentjes knoflook
  • ┬Ż dl olijfolie
  • 100 gram spaghetti


Spaghetti met posteleinpesto van

Snijd de worteltjes van de postelein af, was de postelein onder ruim stromend water en laat het goed uitlekken. Droog het eventueel met wat keukenpapier. Hak de walnoten en rooster het kruim in een droge koekenpan tot de walnoten goudbruin en krokant zijn. Houd een handje postelein achter ter garnering en de rest van de postelein met de walnoten, geraspte kaas, het geperste teentje knoflook en de olijfolie in een keukenmachine tot een dikke saus. Kook de spaghetti beetgaar en giet het vervolgens af. Meng de posteleinpesto door de spaghetti en verdeel het over de borden. Rasp wat kaas over de spaghetti en maak het geheel af door de overgebleven postelein ter garnering op de spaghetti te leggen. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap