Spinazie salade met yoghurt en Libanees platbrood

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 300 gram wilde spinazie
  • 1 ui
  • 2 Libanese platbroden
  • 225 ml yoghurt

Zelf toevoegen
  • Zout en peper
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels walnoten


Spinazie salade met yoghurt en Libanees platbrood van

Was de spinazie en laat deze goed uitlekken. Pel de ui en snijd deze in fijn. Zet een koekenpan op het vuur en verhit hierin een scheutje olijfolie. Fruit de ui in de olie en voeg de spinazie toe als de ui glazig ziet. Leg een deksel op de pan en lat het afgedekt enkele minuten garen tot de spinazie licht is geslonken. Voeg een eetlepel olijfolie toe en strooi er wat zout en peper over. Pers het teentje knoflook en meng de knoflook met de yoghurt. Hak de walnoten fijn. Schep de spinazie in een schaal en schenk de yoghurt erover. Strooi als garnering de gehakte walnoten over het gerecht. Serveer het gerecht met het Libanees platbrood. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap