Bijgerecht voor 2 personen, 60 min
Dag 1: schil de stoofpeertjes, probeer het steeltje er aan te laten zitten. Zet alle peertjes in rechtop in een pan. Doe het kaneelstokje, de draadjes saffraan, de suiker, de wijn en de sinaasappelsap in de pan. Zorg dat de peertjes tot aan het steeltje onder het vocht staan. Voeg eventueel wat water toe. Laat de peertjes in de koelkast een nacht marineren om de smaken goed in te laten trekken. Dag 2: Haal de volgende dag de gemarineerde peertjes uit de koelkast en laat de peertjes op een middelhoog vuur gedurende 1 uur stoven. De peertjes kunnen zowel warm als koud gegeten worden, als bijgerecht of als nagerecht. Eet smakelijk!
Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!
© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap