Tagliatelle met kaas en kwartelei

Hoofdgerecht voor 2 personen, 25 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 1 verpakking pasta
  • 6 kwarteleitjes

Zelf toevoegen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel boter
  • 3 teentjes knoflook
  • ┬╝ bakje mascarpone
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel basilicum
  • Zout en peper naar smaak


Tagliatelle met kaas en kwartelei van

Kook de pasta beetgaar in ongeveer 5 minuten. Kook de kwarteleitjes 4 minuten. Verwarm een koekenpan en smelt hierin de boter met olijfolie. Pers de teentjes knoflook en fruit deze in de boter met olie. Voeg wat zout en peper toe. Voeg de mascarpone en de helft van de geraspte Parmezaanse kaas toe en laat beide smelten, blijf goed roeren om aanbakken te voorkomen. Hak de basilicum en voeg het toe aan het kaasmengsel. Schep de pasta op een bord, verdeel het kaas-basilicummengsel over de pasta. Halveer de kwarteleitjes en verdeel deze over de twee borden. Maak het geheel af met de overgebleven Parmezaanse kaas. Serveer de pasta met een glas droge witte wijn. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap