Tikka masala met zoete aardappel en palmkool

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 300 gram zoete aardappel
  • 100 gram palmkool

Zelf toevoegen
  • 2 pitabroodjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 ui
  • 1 knoflookteen
  • 1 paprika
  • Half blikje tomatenpuree
  • 100 ml water
  • halve el garam masala
  • halve tl chilipoeder
  • halve tl paprikapoeder


Tikka masala met zoete aardappel en palmkool van

Schil de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes van 1 bij 1 cm. Snijd ook de paprika en palmkool in stukjes. Zet een pan met olijfolie op het vuur en voeg hier de zoete aardappel blokjes aan toe op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn en voeg toe aan de pan. Voeg ook de paprika en palmkool toe en roer even door. Voeg vervolgens de kruiden en de tomatenpuree toe en roer weer even door. Voeg vervolgens 100 ml water en de kokosmelk toe. Laat het geheel een tijdje doorkoken. Doe de pitabroodjes in de broodrooster en serveer bij de tikka masala. Ook lekker om te serveren met verse koriander.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap