Tzatziki met radijs en aardappel

Hoofdgerecht voor 2 personen, 25 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 1 bosje radijs
  • 4 aardappelen

Zelf toevoegen
  • ┬Ż bosje bieslook
  • 6 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Versgemalen peper
  • Paar blaadjes verse munt


Tzatziki met radijs en aardappel van

Was de aardappelen onder stromend water goed schoon, gebruik er eventueel een hard borsteltje bij. Kook de aardappelen in de schil in ongeveer 20 minuten gaar. Was in de tussentijd de radijsjes, verwijder na het wassen de steeltjes en de kontjes en snijd de radijsjes in partjes. Hak de bieslook fijn en meng het door de Griekse yoghurt tezamen met het geperste teentje knoflook, de olijfolie en de versgemalen peper. Meng als laatste de radijsjes er doorheen. Snijd de aardappelen als ze gaar zijn, in de lengte door en maak het vruchtvlees los met een lepeltje. Schep de radijs tzatziki op het losse vruchtvlees van de aardappel en garneer het geheel met fijngehakte muntblaadjes. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap