Venkelaardappel-grattin

Hoofdgerecht voor 2 personen, 50 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 400 gram aardappelen
  • 1 venkelknollen
  • 1 Salieworst

Zelf toevoegen
  • 1 teentje knoflook
  • 125 ml slagroom
  • 50 gram geraspte kaas
  • Peper en zout


Venkelaardappel-grattin van

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappelen en de venkel. Snijd de aardappelen, venkel en salieworst in dunne plakjes. Snijd de knoflook in stukjes. Leg in een ovenschaal steeds een laagje aardappel en venkel op elkaar. Verdeel ook de worst en de knoflook er over. Herhaal dit proces. Schenk ten slotte de slagroom over het geheel en bestrooi het geheel met een laagje Parmezaanse kaas. Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie en zet deze, voor ongeveer 40 minuten, in de oven.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap