Verse pasta met verse groenten (basis)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • Verse pasta
  • 1 prei
  • 125 gram taug├ę
  • bospeentjes
  • 1/2 rode peper
  • tartaar

Zelf toevoegen
  • Pasta saus
  • Italiaanse kruiden


Verse pasta met verse groenten (basis) van

Zet een pan met water en wat zout op het vuur en kook hierin de pasta al dente. Snijd de prei in ringen, was deze en laat het uitlekken. Schrap de bospeentjes schoon en rasp deze. Ontdoe een halve rode peper van de pitjes en snijd de peper fijn. Zet een koekenpan op het vuur en verhit hierin wat olijfolie. Rul hierin de tartaar met de Italiaanse kruiden en voeg als de tartaar bijna gaar is alle groenten toe. Laat het geheel bakken tot de groenten gaar zijn. Voeg dan de pasta saus toe en laat de saus zachtjes doorkoken. Giet de pasta af als deze al dente is. Meng de pasta met het groenten/tartaar/sausmengsel en verdeel het over de borden. Schaaf wat Parmezaanse kaas over de borden en serveer met een frisse groene salade. Eet smakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap