Wilde spinaziesalade met champignons

Hoofdgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 100 gram wilde spinazie

Zelf toevoegen
  • 50 gram champignons
  • 1 theelepel balsamico azijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en versgemalen peper
  • 25 gram Parmezaanse kaas


Wilde spinaziesalade met champignons van

Was de spinazie grondig en laat het uitlekken. Verwijder eventueel de steeltjes als deze te grof zijn. Scheur de grote bladeren in stukken. Verdeel de spinazieblaadjes, ongekookt over de borden. Zet een koekenpan op het vuur en verhit hierin wat boter. Snijd de champignons in plakjes en bak ze kort in de boter. Breng ze op smaak met wat zout en peper. Zet het vuur onder de champignons uit en meng de champignons met de balsamicoazijn en verdeel het over de spinazie. Schaaf snippers van de Parmezaanse kaas en maak het gerecht er mee af. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap