Witlof-garnalenragoutschuitjes

Hoofdgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2 stronkjes witlof
  • 200 gram garnalenragout

Zelf toevoegen
  • 4 sprietjes bieslook


Witlof-garnalenragoutschuitjes van

Snijd de kontjes van de witlof. Neem 2 grote borden en leg hierop de grote, losse bladeren van de witlof. Verwijder het ‘velletje’ dat om de garnalen ragout zit, doe de ragout in een steelpannetje en verwarm het tot het begint te bubbelen. Zet het vuur dan laag en roer de garnalenragout even goed door. Snijd de bieslook in ringetjes. Schep op ieder blaadje witlof een eetlepel garnalenragout en serveer het gerechtje als de garnalenragout nog goed warm is. Garneer de garnalenragoutschuitjes met de bieslookringetjes en serveer het met een glas droge witte wijn. Eet smakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap