Witlofstampot met worst en aardappel

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 4 stronkjes witlof
  • 3 el crème fraîche
  • 4 aardappels
  • 1 salieworst

Zelf toevoegen
  • Olie
  • Peper, zout


Witlofstampot met worst en aardappel van

Zet een pan met water op het vuur, snijd de aardappelen en kook ze totdat ze beetgaar zijn. Was de witlof en snijd deze in de lengte in repen. Haal het bittere hart eruit. Zet een pan met olie op het vuur en bak de witlof hierin. Snijd de worst in kleine stukjes en bak deze ook mee. Giet het vocht van de aardappelen af. Voeg peper, zout en de crème fraîche toe aan de aardappelen. Prak alles tot een geheel en voeg daarna het mengsel van witlof en worst toe.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap