Wortelfrittata

Hoofdgerecht voor 2 personen, 25 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 1 bos gekleurde bospeen

Zelf toevoegen
  • 1 bosje bieslook
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 3 eetlepels olijfolie
  • ¼ theelepel chilipoeder (naar eigen smaak is meer mogelijk)
  • 4 eieren
  • Zout en peper


Wortelfrittata van

Verwarm de oven voor op 200°C. Schrap de bospeentjes onder stromend water schoon, verwijder het loof en snijd ze in stukjes (grootte naar eigen smaak). Verhit de olijfolie in een pan en bak de stukjes bospeen hierin. Voeg het paprika- en chilipoeder toe en laat het geheel ongeveer 8 minuten bakken op een middelhoog vuur. Schep de peentjes over in een ovenschaal. Kluts de eieren met zout en peper en schenk dit over de bospeentjes. Zet de schaal in het midden van de oven en bak het geheel in 12 minuten gaar. Snijd in de tussentijd de bieslook fijn en strooi dit voor het serveren over de frittata. Serveer de frittata met bijvoorbeeld de gebakken roseval aardappeltjes uit de streekkrat van deze week. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap