Zomerse aardappel salade

Lunch/Hoofdgerecht voor 2 personen, 40 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 300 gram aardappelen
  • 1 rode paprika
  • Cherry tomaatjes

Zelf toevoegen
  • 2 lente uien
  • Pijnboompitjes
  • Verse bieslook


Zomerse aardappel salade van

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en kook ze 5 minuten in een pan met water en zout. Snijd de aardappelen in partjes en de paprika in stukjes. Doe de aardappelen en paprika in een ovenschaal en bestrooi met zout, peper, italiaanse kruiden en paprika poeder. Doe wat olijfolie erover en mix alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal 30 minuten in de oven. Snijd de lente ui, bieslook en tomaatjes in stukken en bak de pijnboompitten even kort in een pan zonder olie. Haal de schaal uit de oven en mix de rest erdoorheen. Lekker met een yoghurt sausje erbij!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap