Recepten 2-3 mei
Hieronder vindt u bijpassende recepten voor de laatst geleverde krat die door Ans Withagen van 'www.kookgenoot.nl' speciaal voor Streekmolen zijn ontwikkeld. Ans is foodstylist en heeft onder andere het receptenboek 'Wilde Venkel & Rabarber' geschreven, dat gaat over koken uit en werken in de moestuin. Tevens geeft ze kookworkshops vanuit haar keuken in Utrecht en schrijft ze blogs over het dagelijks koken, voor iedereen die iets gezonds, lekkers en vers op tafel wil zetten. Ans is vanaf medio februari 2013 onze vaste receptenschrijver.
Inhoud krat
2-3 mei:
- Alleen in de vlees krat: biefstukpuntjes van RijnRund of Lindenhoff
- Alleen in de vega krat: vegetarische schnitzel van de Groene Weg
- Jonagold appels
- Conference peren
- trostomaat
- paksoi
- spinazie
- champignons
- rode wortelen
- Nicola aardappelen
- Hottie sambal tomaat
- volle melk van Veldhuijzen
- volkoren zadenbrood van de Veldkeuken of meergranen brood van le Salonard

