Recepten 14-15 november
Hieronder vindt u bijpassende recepten voor de laatst geleverde krat die door Ans Withagen van 'www.kookgenoot.nl' speciaal voor Streekmolen zijn ontwikkeld. Ans is foodstylist en heeft onder andere het receptenboek 'Wilde Venkel & Rabarber' geschreven, dat gaat over koken uit en werken in de moestuin. Tevens geeft ze kookworkshops vanuit haar keuken in Utrecht en schrijft ze blogs over het dagelijks koken, voor iedereen die iets gezonds, lekkers en vers op tafel wil zetten. Ans is vanaf medio februari 2013 onze vaste receptenschrijver.
Inhoud krat
14-15 november:
- eko kipfilet van de Groene Weg (Alleen in de vleeskrat)
- vegetarische schnitzel van de Groene Weg (Alleen in de vega krat)
- Gala appels
- spruiten aan stronk
- broccoli
- tomaten
- rode ui
- basilicumplantje
- prei
- Bildstar aardappelen (kruimig)
- Hollandse Penne Rigate
- Pain Gris brood van de Veldkeuken, Grano van Kuiper en volkoren tarwe van Le Salonard

