Recepten 28-29 november
Hieronder vindt u bijpassende recepten voor de laatst geleverde krat die door Ans Withagen van 'www.kookgenoot.nl' speciaal voor Streekmolen zijn ontwikkeld. Ans is foodstylist en heeft onder andere het receptenboek 'Wilde Venkel & Rabarber' geschreven, dat gaat over koken uit en werken in de moestuin. Tevens geeft ze kookworkshops vanuit haar keuken in Utrecht en schrijft ze blogs over het dagelijks koken, voor iedereen die iets gezonds, lekkers en vers op tafel wil zetten. Ans is vanaf medio februari 2013 onze vaste receptenschrijver.
Inhoud krat
28-29 november:
- rundergehakt van Rijnrund (alleen in de vleeskrat)
- groenteschijf van De Groene Weg (alleen in de vega krat)
- Conference peren
- knolselderij met loof
- oranje winterpeen
- groene kool
- gele uien
- knoflook
- pastinaak
- Hollandse Witte Kaas van Henno Hak
- eieren van Jan Meijer
- Belle de Fontenay aardappelen van De Aardappelboer

