Recepten 20-21 maart
Hieronder vindt u bijpassende recepten voor de laatst geleverde krat die door Ans Withagen van 'www.kookgenoot.nl' speciaal voor Streekmolen zijn ontwikkeld. Ans is foodstylist en heeft onder andere het receptenboek 'Wilde Venkel & Rabarber' geschreven, dat gaat over koken uit en werken in de moestuin. Tevens geeft ze kookworkshops vanuit haar keuken in Utrecht en schrijft ze blogs over het dagelijks koken, voor iedereen die iets gezonds, lekkers en vers op tafel wil zetten. Ans is vanaf medio februari 2013 onze vaste receptenschrijver.
Inhoud krat
20-21 maart:
- Notenburger van Good Bite (alleen in de vega krat)
- Runder gehakt van RijnRund, Dutch Angus of Elsbroekerwei (alleen in de vlees/vis krat)
- Jonagold appels
- Raapstelen
- Koolraap
- Rode uien
- Knoflook
- Schorseneren
- Volle Melk
- Brood van Veldkeuken, Kuiper, Le Salonard of Victor Driessen
- Peer, appel en dadel stroop van Woerkom
- Roseval Kriel aardappelen

