Recepten 31-1 november

Hieronder vindt u bijpassende recepten voor de laatst geleverde krat die door Ans Withagen van 'www.kookgenoot.nl' speciaal voor Streekmolen zijn ontwikkeld. Ans is foodstylist en heeft onder andere het receptenboek 'Wilde Venkel & Rabarber' geschreven, dat gaat over koken uit en werken in de moestuin. Tevens geeft ze kookworkshops vanuit haar keuken in Utrecht en schrijft ze blogs over het dagelijks koken, voor iedereen die iets gezonds, lekkers en vers op tafel wil zetten. Ans is vanaf medio februari 2013 onze vaste receptenschrijver.

 

Inhoud krat
31-1 november:

  • Koolvisfilet van Veerman (Alleen in de vleeskrat)
  • Kaasschijf van de Groene Weg (Alleen in de vega krat)
  • Conference peren
  • Rode biet
  • Bospeen
  • Eikenbladsla
  • Bosui
  • Portobello
  • Bildstar aardappelen van Bloemberg (kruimige aardappel)
  • Appel-kaneel confiture van Van Woerkom
  • Volle melk van Veldhuijzen
  • Levain Blond brood van de Veldkeuken of meergranen brood van Le Salonard of Kuiper