Recepten 23-24 januari
Hieronder vindt u bijpassende recepten voor de laatst geleverde krat die door Ans Withagen van 'www.kookgenoot.nl' speciaal voor Streekmolen zijn ontwikkeld. Ans is foodstylist en heeft onder andere het receptenboek 'Wilde Venkel & Rabarber' geschreven, dat gaat over koken uit en werken in de moestuin. Tevens geeft ze kookworkshops vanuit haar keuken in Utrecht en schrijft ze blogs over het dagelijks koken, voor iedereen die iets gezonds, lekkers en vers op tafel wil zetten. Ans is vanaf medio februari 2013 onze vaste receptenschrijver.
Inhoud krat
23-24 januari:
- biefstukpuntjes van Rijnrund/Lindenhoff/Elsbroekerwei (alleen in de vleeskrat)
- roerbakreepjes van Good Bite (alleen in de vega krat)
- Conference peren
- zuurkool
- Chinese kool
- Shii-take champignons
- Solar pompoen
- eieren van Jan Meijer
- Yoghurt van Henno Hak
- Agria bak aardappelen van De Aardappelboer
- brood van de Veldkeuken/Kuiper/Le Salonard/Victor Driessen

