Recepten 3-4 april
Hieronder vindt u bijpassende recepten voor de laatst geleverde krat die door Ans Withagen van 'www.kookgenoot.nl' speciaal voor Streekmolen zijn ontwikkeld. Ans is foodstylist en heeft onder andere het receptenboek 'Wilde Venkel & Rabarber' geschreven, dat gaat over koken uit en werken in de moestuin. Tevens geeft ze kookworkshops vanuit haar keuken in Utrecht en schrijft ze blogs over het dagelijks koken, voor iedereen die iets gezonds, lekkers en vers op tafel wil zetten. Ans is vanaf medio februari 2013 onze vaste receptenschrijver.
Inhoud krat
3-4 april:
- Brood van Veldkeuken, Le Salonard, Kuiper of Victor Driessen
- Stoofvlees van RijnRund, Dutch Angus of Elsbroekerwei (alleen in de vlees/vis krat)
- Peren Conference
- Jonagold Appel
- Witlof
- Gele Uien
- Lollo Rosso
- Winterpeen
- Aubergine Paars
- Boeren jong kaas Booij
- Schulp Fruitsap
- Pink Fir Apple
- Groenteschijf van Good Bite (alleen in de vega krat)

