Recepten 6-7 februari

Hieronder vindt u bijpassende recepten voor de laatst geleverde krat die door Ans Withagen van 'www.kookgenoot.nl' speciaal voor Streekmolen zijn ontwikkeld. Ans is foodstylist en heeft onder andere het receptenboek 'Wilde Venkel & Rabarber' geschreven, dat gaat over koken uit en werken in de moestuin. Tevens geeft ze kookworkshops vanuit haar keuken in Utrecht en schrijft ze blogs over het dagelijks koken, voor iedereen die iets gezonds, lekkers en vers op tafel wil zetten. Ans is vanaf medio februari 2013 onze vaste receptenschrijver.

 

Inhoud krat
6-7 februari:

  • Kabeljauw filet van Veerman /Elsbroekerwei (alleen in de vleeskrat)
  • Rul gehakt van Good Bite (alleen in de vega krat)
  • Jonagold appels
  • Witlof
  • Sjalotten
  • Venkel met loof
  • Peterselie
  • Wortelpeterselie
  • Pastinaakbrood van de Historische Groentetuin
  • Fruitsap van Schulp
  • La Ratte aardappelen van De Aardappelboer
  • brood van de Veldkeuken/Kuiper/Le Salonard/Victor Driessen