Recepten 21-22 februari

Hieronder vindt u bijpassende recepten voor de laatst geleverde krat die door Ans Withagen van 'www.kookgenoot.nl' speciaal voor Streekmolen zijn ontwikkeld. Ans is foodstylist en heeft onder andere het receptenboek 'Wilde Venkel & Rabarber' geschreven, dat gaat over koken uit en werken in de moestuin. Tevens geeft ze kookworkshops vanuit haar keuken in Utrecht en schrijft ze blogs over het dagelijks koken, voor iedereen die iets gezonds, lekkers en vers op tafel wil zetten. Ans is vanaf medio februari 2013 onze vaste receptenschrijver.

 

Inhoud krat
21-22 februari:

  • runderstoofvlees van de eemlandhoeve
  • stoofperen
  • oesterzwam
  • rode biet
  • lollo biondo sla
  • gele peen
  • aardpeer
  • banaansjalot
  • appel-aardbei sap van de Schulp
  • ambachtelijke boerenchips
  • Pain Gris van de Veldkeuken